Nieuwe overdekte wachtruimte voor afspreekpunt Minneveld bij CityCentrum Veldhoven

De gemeente Veldhoven heeft een nieuwe  overdekte wachtruimte met zitplaatsen gerealiseerd voor het afspreekpunt Minneveld bij  het CityCentrum (Meiveld)  waar Taxbus reizigers kunnen opgehaald en afgezet. Deze wachtruimte vervangt de huidige wachtruimte binnen in  het gemeentehuis. De Taxbus pas verschaft toegang tot de nieuwe  wachtruimte.

Boekt u een rit vanaf het afspreekpunt Minneveld (zijde bibliotheek en gemeentehuis), dan kunt u met Taxbus op de parkeerplaats van het Minneveld worden opgehaald en/of afgezet. Vanaf dit afspreekpunt kunt u, via de overdekte passage tussen het Minneveld en het Meiveld, onder meer de winkels van het CityCentrum en Theater de Schalm bereiken. In de passage bevindt zich tevens de ingang van het gemeentehuis. De passage is geopend vanaf 7.30 tot 1.30 uur.

De nieuwe overdekte wachtruimte met zitplaatsen bevindt zich achter de voetgangersingang van  parkeergarage De Geer, aan de zijde van het gemeentehuis
(foto 1). Hier kunt u op elk uur van de dag beschut, comfortabel en met goed zicht op de parkeerplaats wachten totdat u wordt opgehaald door Taxbus (foto 2).

De nieuwe wachtruimte dient ter vervanging van de huidige wachtruimte binnen in het gemeentehuis waar u alleen gedurende de openingstijden van het gemeentehuis kon wachten. Alle reizigers worden voortaan naar de nieuwe wachtruimte verwezen zodat de chauffeurs  u daar kunnen vinden.

U kunt de deur van de wachtruimte/ingang parkeergarage openen met uw Taxbuspas. De deur zwaait automatisch open als u uw Taxbuspas door de daarvoor bestemde lezer naast de deur haalt. Deze lezer is voorzien van het Taxbus logo (foto 3). Binnen in de wachtruimte kunt u de deur openen met een druk op de rode knop.